Mercat de la Patata del Bufet d'Orís

Els diumenges i els festius del mes d’octubre a Orís es celebra el Mercat de la Patata del Bufet, un mercat on es venen les 50 tones de patates del bufet, de tipus blanca i negra que s’hi produeixen directament del pagès al consumidor, a més de melmelades, cebes, mongetes, carbasses i elements decoratius per a la llar com carbassetes i panotxes de blat de moro.

Continuar llegint

Imprimeix

Festival de Cinema de Muntanya i Aventura, Torelló

Va néixer el 1983 com un cicle de projeccions cinematogràfiques sobre el tema de la muntanya i ha acabat esdevenint el certamen d’aquestes característiques més important de l’Estat i un dels més importants del món juntament amb el de Trento (Itàlia) i Banff (Canadà). Cada any, durant deu dies de novembre es projecten al Teatre Cirvianum desenes de pel•lícules, provinents d’arreu del món.

Continuar llegint

Imprimeix

Festus, Torelló

El FESTUS, Festival Jove d’Arts al Carrer, té lloc a Torelló l’úlitm cap de setmana de juny o el primer de juliol. És una mostra que té la filosofia de donar a conèixer activitats d’arts escèniques, musicals, visuals i plàstiques que no tenen accés als canals de difusió habitual i la voluntat d’obrir les arts a nous públics.

Continuar llegint

Imprimeix

Mercat del trasto, Torelló

El segon diumenge de maig, a Torelló té lloc el Mercat del Trasto el qual acull un gran nombre de parades als carrers del casc antic de la població, on es poden trobar, des de trastos i andròmines, fins a antigalles i altres objectes inversemblants. Tothom qui vulgui, prèvia inscripció, pot muntar la seva parada on posar a la venda tot tipus d’objectes. Any rere any, congrega milers de persones que omplen els carrers de Torelló.

Continuar llegint

Imprimeix