Vidrà

El terme de Vidrà està inclòs dins del Pla d'Espais d'Interès Natural de Serres de Milany- Santa Magalena i Puigsacalm- Bellmunt. Són destacables les fagedes, rouredes i prats montants, com les diverses fonts, salts d'aigua i arbres monumentals, indrets dignes de visitar que contribueixen a donar a l'entorn un encant especial. Es pot gaudir de Vidrà a peu o en bicicleta pels més de 60 km de camins i carreteres rurals que té. 

Són exemples de la seva bellesa el veïnat de Ciuret, a 6 km de Vidrà, a 1.155 m d’alçada, format per masos envoltats de prats de pastures, un indret preciós on assaborir la tranquil•litat, o les restes del castell de Milany, situades en un rocam al límit del terme municipal de Vidrà i Vallfogona de Ripollès, des d’on tindrem unes boniques vistes del Pirineu.Des de Vidrà podrem arribar a l’impressionant salt del Molí, amb una caiguda imponent de 20 metres d’alçada i les restes de l’antic molí, o fer la caminada al mític cim de Puigsacalm, una de les muntanyes més emblemàtiques de l'excursionisme català.

El tercer diumenge de maig, la caminada del Vidranès ens descobrirà a peu els impressionants paisatges de l’indret, i a principis de juliol podrem gaudir del Concurs de gossos d’atura, especial Border Collie, que s’organitza al mateix Vidrà.

El Vidrà Visita ens donarà a conèixer la vida de poble visitant les explotacions ramaderes, descobrint la vida del pastor i les ovelles, el món del ramader i les vaques o l'elaboració dels embotits.

Informació Vidrà visita:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
www.vidravisita.blogspot.com.es

www.vidra.cat

 

Imprimeix